Cautare

54179 de rezultate pentru "cea mai tare cerere in casatorie" (4.98 secunde)
Povestea de iubire dintre Ulise si Penelopa este fascinanta prin modul in care cei doi au stiut sa pastreze dragostea vie de-a lungul anilor. ... Dupa nunta, tatal a rugat-o pe aceasta sa ramana alaturi de el in Sparta, insa, iubindu-si sotul, ea pleaca in Itaca.
O britanica sustine ca a ajuns in pragul obezitatii din cauza casniciei si a demonstrat asta slabind 44 de kilograme dupa despartire.
Visele, ideile si conexiunile personale sunt extrem de valoroase in acest an. ... Pe tot parcursul anului cei din apropiere au incredere in intuitia dumneavoastra si va vor consulta chiar si in cele mai confuze situatii de criza.
In acest context, Magda Vasiliu face un apel pe Facebook la ministrul de Interne, Carmen Dan. Inca o minune a legislatiei noastre ni s-a ivit azi in cale. Sotul meu, Cosmin Stoian si-a pierdut toate actele, aici in Italia.
In prezent, Constitutia prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consfintita intre soti. ... Nu mai vreau sa dau termene - pentru ca am primit tot felul de piedici - si am spus cat de repede.
Pierce Brosnan dezvaluie cum este viata lui dupa moartea sotiei si a fiicei sale Prima sotie a lui Pierce Brosnan, Cassandra, a murit in anul 1991 de cancer ovarian. 22 de ani mai tarziu, aceasta boala a provocat decesul fiicei lui, Charlotte.
- A idolatriza toleranta (care are stabilimentele ei) si care nu doar ca nu e automat si in orice context o virtute, dar care practicata fara discernamant poate destructura etic o societate (de exemplu, toleranta fata de coruptie, fata de disolutia familiei, fata de siluirea ordinii morale, fata de asaltul marginii asupra centrului etc.), este ceva lipsit de claritate spirituala, scrie teologul, pe stiripesurse.ro.
Simona Halep si Toni Iurc divorteaza la mai putin de un an de la casatorie. ... Divortul dintre cei doi ar urma sa se petreaca la notariat, acestia neavand in plan sa imparta nimic
Noul iubit al Anamariei Prodan i-ar fi oferit deja un inel de logodna special, iar una dintre cele mai bune prietene ale impresarei a dezvaluit care sunt planurile celor doi indragostiti.
A trecut prin momente dificile, despre care ne-a povestit, in exclusivitate. Unde mai pui si ca este femeie de afaceri cu acte in regula si pare ca stie care e reteta succesului!
Adriana Bahmuteanu si George ne marturisesc cum e viata lor dupa ce au ajuns in fata altarului. Mai mult, ne spun si ce planuri au pentru marea nunta!
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
Gheorghe Seculici (foto mijloc), fost presedinte al Consiliului Judetean Arad, a fost investit oficial in functia de ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, ramasa vacanta prin demisia candidatului Aliantei D.A.
Ea s-a trezit cu noaptea in cap, asa cum fac de altfel toate mamele de bebelusi, iar primul ei gand s-a indreptat catre sotul ei, Vlad Huidu alaturi de care sarbatoreste trei ani de casnicie.
- Visele in care apar rosii sunt semne bune pentru tine. ... Daca mananci rosii, in vis, semn e ca ai inima soara si ganduri senine. ... Daca le vezi crescand, vor fi bucurii in sanul familiei.
Florian Popa Micsan a publicat pe facebook un text in care explica din punct de vedere sociologic neparticiparea masiva la referendum: Sambata, in prima zi de vot, ma aflam la un service auto.
Etta Ng, fiica de 19 ani a actorului Jackie Chan, a anuntat ca s-a casatorit cu prietena sa canadiana, in varsta de 31 de ani. Potrivit presei, cele doua si-au inregistrat casatoria in Canada, iar acum se afla in Hong Kong.
BERBEC - acesti nativi sunt putin de-a indoaselea in aceasta saptamana, vor fi intarzieri. Pentru Berbeci se va produce un salt calitativ in existenta lor. ... TAUR - intra in a doua saptamana consecutiv in discutarea pentru a rezolva niste probleme.
Nicolas Cage, in varsta de 55 de ani, a cerut anularea casatoriei cu Erika Koike miercurea aceasta, la tribunalul din Las Vegas, la doar patru zile dupa nunta, potrivit documentelor obtinute de ET.
PSD si PNL viseaza la o casatorie din interes, de durata 7 ani. Au inceput sa lucreze la contractul prenuptial.
google-analytics.com